Loke som freestylehund?

Loke älskar att tävla, han älskar att vara i centrum, han älskar hela tävlingsatmosfären. Men eftersom jag inte vill utsätta hans kropp för de höga höjder, som det rätt ofta kan vara i klass 3, så blir det inga agilitytävlingar för honom. Och lydnad är bara att glömma, han vägrar att apportera saker och är övertygad om att han kommer att dö om han går fot. Men det största problemet är nog att försöka hålla ihop hans energi under X antal minuter. Jag skulle gissa att han 15 sek in på en platsliggning skulle flippa ur och börja rusa omkring. Rallylydnad och htm fungerar inte heller. Viltspår tycker han är väldigt skoj, men eftersom han inte kan ta ett championat där så känns det rätt meningslöst att tävla i det. Däremot skulle han nog älska freestyle. Musik, massvis med människor som tittar på honom och så skoja runt med några trick.

Det finns dock ett väldigt stort men, nämligen det här:

 

Loke gör väldigt mycket som han själv vill 😉 Han är himla söt dock!

7 tankar på “Loke som freestylehund?

 1. Nadja

  Brukar vara inne här och kika på dina fina hundar, men har inte kommenterat något tidigare. Men måste bara säga att jag skrattade till åt den här videon, så charmig!
  Känner igen mig lite med min hund, vi tränar lite allt möjligt på skojj men tror inte han blir någon tävlingshund. Han ledsnar så fruktansvärt snabbt!

  Svara
 2. Karin

  Haha! Jag skrattar så jag dör!! Han är så jäkla söt!
  Jag tycker absolut ni ska satsa på freestyle! Otroligt rolig sport! Men, bara så du vet, upp till 2 poäng avdrag kan ges för gnäll eller skall.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s