Helgen

Dagarna bara rasslar iväg. Snart är påsken här och därefter är det inte långt till Gotlandsresan och efter så är sommaren här, förhoppningsvis. Men även om utomhussäsongen fortfarande håller sig borta så vill ju hundarna pyssla med saker och få lite aktivering. Så i lördags blev det en sväng till Askersund och agilitytävlingen där. Fala var anmäld till agilityklasserna och Mide fick mingla runt lite.

Tävlingen och tävlandet kan nog mest sammanfattas som lite smått kaotiskt, jäkligt kallt och väldigt otränad hund. Men Fala var glad, Mide tyckte det var skoj och vi tvåbenta mumsade gott fika. Så det var inte så illa trots allt, även om vi skippade sista loppet och åkte hem till värmen istället.

Med risk för att låta väldigt repetitiv, men Mide var så jäkla duktig! Helt otroligt hur mycket hon har utvecklats.P1000840 P1000847

Igår fick Mide vila och Loke fick istället hänga med när jag pluggade hos en vän. Det tyckte han var väldigt roligt, och som vanligt sköter han sig fint. Lite hispig och uppe i varv i början men lugnar ner sig sen och sover som en sten.

Loke är expert på att ta det lugnt. Tungan ut och benen bakåt.DSC_2423 DSC_2424

Min vän har även hon hund, en helt underbar och go tik vid namn Donna! Hon är en blandras men ser ut som en korthårig papillon, och jag kan inte låta bli att vara avundsjuk på den pälsen förstås 😉 Men snart, snart borde det bli varmare så att jag kan klippa Loke igen.

Fina Donna!DSC_2418 DSC_2425 DSC_2428DSC_2416

2 tankar på “Helgen

  1. Linda, Inez & Drömma

    Så roligt att läsa att Mide är duktig!
    Jag tror ni mer och mer landar och finner varandra och kan börja slappna av mer och mer båda två, ni är ett fint ekipage och ännu bättre blir det 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s