Uppåt och framåt

Såhär har Mide tyckt att den senaste tiden har varit:

Typ mega-aptråkig alltså, och det kan jag väl själv hålla med om. Jag har inte varit den roligaste matten den senaste tiden, har inte haft lust till någonting och blivit utmattad utan att ha gjort något, men nu har jag bestämt att det är slut på att ha dödstråkigt. Lite träningslust har kommit tillbaka så jag har snickrat ihop en träningsplan, typ iaf, för strukturera upp saker och ting litegrann. Idag åkte vi till klubben för att träna tillsammans med några andra unghundar, himla nyttigt för skrutthunden och hon var så duktig så!<3 Dagens godis var skinka, och det var nog det godaste Mide har ätit i hela sitt långa liv! Himla skönt att ha hittat godis som hon faktiskt vill ha, nu gäller det att jag inte överanvänder det bara.

För övrigt tror jag att Mide är lite skendräktig och har varit det ett tag, hennes tuttisar blev lite större när hon löpte men nu är de ännu större och hårda under. Men hon har börjar bli sitt vanliga jag igen nu. På morgnarna brukar hon alltid hoppa och nafsa i armen när jag går upp, och i trappan ner brukar hon buffa och dutta i knävecken (man får se till att hålla sig i!), den senaste tiden har hon inte pysslat med något av det men idag gjorde hon det igen, gullunge!

Nu är jag helt dödstrött, hatar att jag inte har så mycket energi och att den tar slut så snabbt. Så nu blir det sängen och med vovvarna och en bok (och lite tv-serier) hoppas jag att kunna somna hyffsat fort.

3 tankar på “Uppåt och framåt

  1. Åsa o Lovis

    Kaia är åxå lite skendräktig, men det borde väl släppa snart…

    Alla hundarna var skitduktiga igår, visst var det mycket tystare och lugnare än det brukar, trots att Helene o Magnus stökade omkring?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s