Promenader

Vi har inte riktigt fysvila just nu men vi tar det lite lugnare på den fronten ett tag framöver. Jag är lite orolig för Mide och alla dessa veterinärbesök, turer till apotek och diverse mediciner och annat, som ska ses över under dygnet med jämna intervaller gör att energin/orken dalar lite också.

Däremot promenerar vi desto mer, överflöd på energi har vi ju alla fortfarande som behöver komma ut på ett eller annat sätt. Mide är väl inte helt nöjd med det, inte Loke heller om jag ska vara ärlig, men så får det vara just nu. Jag vill få lite mer svar på vad som är tokigt med dem innan vi kör på för fullt igen.

Runt 2,5-3h går vi just nu, så mycket i skogen vi bara kan. Försöker hitta ett bra förhållningssätt till Lokes kondition, det är svårt att inte gå och snegla på honom hela tiden. Men jag tror att det är tack vare vi är så pass aktiva som har gjort att han hänger med fortfarande, så fokus är verkligen på att hålla honom i så bra form som möjligt.

Flocken Normal; alltid är det något.

Frågade Mide om hon kunde tänka sig att gå upp på stocken, ”jajamensan,” sade hon och backade rakt upp på den. Gullehund.
dsc_4453

Mide har fått ny reflexväst, äntligen. Råkade dock beställa fel storlek. Aja, hon syns och den hänger inte ihop med ett fåtal trådar iaf.
dsc_4471

Soul dog ❤dsc_4500dsc_0220

FNÖH!dsc_0003

Ljuset var helt fantastiskt, men Mide var tyvärr superuttråkad av att posera. Nåja, söt kommer hon ju alltid vara, även om hon ser lite smått plågad ut…dsc_0055

I vanliga fall undviker jag den här typen av pose på Mide, men ljuset var verkligen toppenbra så hon blev inte bara en svart blob där ögonen knappt syns.
dsc_0107
dsc_0144

Hade egentligen tänkt ha båda på den här bilden, men Loke gick iväg när jag bad honom gå upp på stenen…dsc_0236

Fina Lilleman som alltid tar sig fram och aldrig visat något ❤dsc_0296

Älskar den här typen av väder!dsc_0306

Tyvärr gör ögonmedicinen att ögonen ser lite ledsna ut, den kladdar överallt eftersom det är en kräm och inte droppar. Men idag är sista dagen på kursen, förhoppningsvis kommer det inte tillbaka en andra gång heller.dsc_0346dsc_0409dsc_0431

Någon var jättsur för att han behövde ha sockar på sig…dsc_0453

Skogen ❤dsc_0177_2

1 tanke på “Promenader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s