12 grader och tussilago

Idag fick Loke en alldeles egen promenad, det händer inte alltför ofta, nästan aldrig, skulle jag nog påstå. Mide har nämligen gjort något knasigt med en tå på baktassen och är lite svullen. Hon reagerar inte när jag pillar, hon haltar inte eller liknande heller. Hon kör på som vanligt. Men för säkerhets skull är hon satt på vila, för att se om det blir bättre av sig självt eller om det måste undersökas. Lite trist när det verkligen började torka upp ute och jag gjort en träningsplan.

Lilleman var dock väldigt lycklig över att få ha sin matte (butler) helt för sig själv. Han rusade runt som en tok och skulle leka med allt. Alla pinnar skulle lekas med. Alla kottar skulle kastas. Dessa kottar… Efter tolv år envisas han fortfarande med kottarna, han bär dem med under promenaden och släpper dem vid fötterna. Och så ska det kastas och kastas. Och så lite pappfnatt på det.

Till Lokes lycka var det även mycket annat folk ute, söndagspromenerare som ville njuta av vädret. Och som gav honom massvis med uppmärksamhet, bland det bästa som finns – enligt Loke. Hästar mötte vi ett par också, är man då uppväxt på en hästgård där bästa stunden var när hovslagaren kom och man kunde knycka hovbitar, då blir man väldigt sprallig vid sådana möten.

Två timmar gick vi, väl tillbaka vid bilen sprang han fortfarande runt i galopp och hittade på bus. Fina gubben ❤

Lekte lite uppletande också, med grodan Darwin. Ingen jättestor ruta, men på ett fält med lite blåst och han hittade grodan varje gång. Lyckas man rikta all hans vilja och energi åt samma håll är han himla duktig.2016-03-20 15.59.27

Mängder med tussilago har poppat upp. Blåsippor såg jag inga, men så gick vi inte där de växer.2016-03-20 16.35.08

1 tanke på “12 grader och tussilago

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s