Agilitytävling Jönköping

(Jag håller på att ta ikapp mejlen, svar kommer!)

I lördags tävlade Mide och jag i Jönköping, det var egentligen dubblerade klasser men det blev till slut bara att vi körde två lopp. Till Mides förtret förstås, hon ville mer! Sista tävlingen förra året gjorde vi i september, vi hade alltså ett uppehåll på sex månader under vintern, men det verkar komma tillbaka snabbt hos henne. Hon drar mot tävlingsområdet, älskar att vara vid ‘lägret’ (och att vakta det…) och höll på att tjuva i båda loppen.

Första loppet vet jag inte vad som hände. Hon var överallt och ingenstans, hade hon varit en papillon hade hon fått pappfnatt. Nåja, hon var väldigt glad så jag är nöjd. Andra loppet var en väldigt rak hoppbana, många nollor alltså. Vi nollade dock inte, utan fick en del slalomstrul, tokigt nog då det är ett av hennes säkraste hinder. Hennes huvud var nog lite uppe i det blå.

Nästa tävling är redan till helgen, sedan behöver jag nog lite respit från tävlandet. Det är kul att tävla, men det blir intensivt och vi hinner inte träna så mycket annat. Nu har min cykel fått lite kärlek dessutom så vi ska fokusera på fysträningen en del (och att inte köra in i träd). Vi har även en hel del annat inplanerat, bland annat ska vi hänga med när Grimm och hans husse gör lite gröna grejer. Och så ska vi bara vara, det behöver vi.

DSC_1789-2 DSC_1910-2 DSC_1903-2 DSC_1876-2 DSC_1832-2 DSC_1801-2 DSC_1799-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s