Vi springer

Agility och en löprunda stod på schemat idag, så en himla mycket springande har det blivit (inte tillräckligt enligt Mison dock, men så är det mesta aldrig tillräckligt för henne). Lilleman fick hänga med till agilityn och jag tror nog han var gladast av oss alla. Mängder med hundar, solsken, folk att hälsa på, päron att busa med och så lite spring bland hindren. Han är himla bra, finaste Lilleman.

Mide fick fokusera på kf, har anmält till en hel del tävlingar och nu tusan ska vi ta de där agilitypinnarna! Det svåra är inte att lära henne att stanna på kf, utan att även göra det i hög fart och med andra roliga retningar bredvid. Men det går framåt, iaf på balansen. Gungan och A:et måste vi ta tag i också.

Kameran fick hänga med, tanken var mest att fota nakenfisen Loke, men lite annat blev det också. Och det var faktiskt rätt skoj att fota igen, sådär skoj att jag återigen blir sugen på att utöka utrustningen.

Loke är mycket nöjd med livet när han får sällskap av sitt päron.DSC_0985 DSC_0989

Linnea var snäll och fotade Mide, vilket gjorde mig väldigt glad 🙂DSC_1008DSC_1011-3 DSC_1018

Inte det lättaste med svarta hundar och starkt solsken, men den här fastnade jag för på Norrie. Gillar att hans intensitet syns i klorna på framtassen.DSC_1043

Vespen växer.DSC_1073

Efter agilityträningen blev det en runda med Fala och stormatte, Mide tycker det är himla skoj och blir än mer dragig när de är med. Men idag fick vi äntligen till ett bra tempo, tog nästan hela rundan innan vi hamnade där dock… Tanken är att springa tre gånger i veckan. En lång långt och lite långsammare tempo, en gång kort och backigt med intervaller, en gång mittemellan. Idag var det den backiga. Strax över 5 km och jag överlevde rätt bra den här gången. Förra gången hade jag ont lite överallt efteråt, men då drog Mison som tusan. I

1 tanke på “Vi springer

  1. Ulrika Örtenberg

    Vilka hopp hon gör!! Tack för sällskapet på rundan och att ni agerar hare åt mig och Fala 😉

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s