8 km drag

SC20141014-233821Vi har börjat lite smått med att utöka våra dragrundor, jag har varit lite feg och inte riktigt velat pusha hundarna. Men för ett par veckor sedan fick de dra mig hem efter att jag haft agilitykurs, vilket blev runt 6,5 km, och otacksamt nog var de inte alls trötta. Så jag tror det är okej om vi börjar öka längden lite.

Idag blev det längsta hittills, 8 km, de var riktigt duktiga! Mide ville öka ända in i slutet och även Fala var pigg och drog väldigt fint. Det var dock en sväng hon inte tog, Mide gjorde det men Fala bara fortsatte rakt fram. Ser lite roligt ut när halvan försöker rubba helan ur vägen. Men det var under sista km så hon var nog lite trött, orden börjar sitta mer och mer hos Fala men än behövs det lite mer nötning.

Har ingen aning om vilket tempo vi låg i, men det kändes som att det gick snabbt. Fick ligga på bromsarna en hel del. Två stopp hade vi, ett vattenstopp och ett där jag trodde en grind skulle vara öppen, men det var den inte så vi fick vända. Och så blir det alltid lite tempominskning vid alla färister.

Den här gången verkar de rätt nöjda dock, Mide har varit förvånansvärt lugn. Mission accomplished!

1 tanke på “8 km drag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s