Kolmårdstroll

Igår åkte vi till Kolmårdenskogarna för att gå en runda, det blev dock en lite kortare promenad än från början tänkt, men runt en mil i stundvis väldigt kuperad och brant terräng blev det. Och så blev det förstås finfika på allra bästa sätt, mitt i skogen med en god bulle. Att Fala välte ut tekoppen och sedan trampade i det varma vattnet, eller att Mide konstant hittade på bus (pfft, Mide vill hälsa att hon aldrig skulle hitta på bus), det behöver vi inte nämna 😉 Flocken Normal i ett nötskal – aldrig en lugn stund!

Hade med kameran i förhoppning om att fota fina headerliknande bilder, eller bara fina höstbilder över huvud taget. Men jag gav upp rätt snabbt, hundarna var inte ett dugg på fotohumör. Men vi hade det mysigt ändå, med våra fina kolmårdstroll!

På en enda bild lyckades Mide se någorlunda normal ut, ibland får man vara glad för det lilla.DSC_3602

Stormatte och Fala – de är allt bra ❤DSC_3607

Loke var pigg som tusan igår. Mot slutet av promenaden skulle han vara först och knatade på som bara den, det är underbart att se honom så glad och full av livsglädje. 10,5 år är han nu, och har fortfarande inte lärt sig att posera fint för kameran 😉DSC_3614

Mitt allra finaste och knäppaste skogstroll ❤DSC_3617 DSC_3623-2

1 tanke på “Kolmårdstroll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s