Agilitytävling i Örebro

Det är lite mycket som händer just nu, en hel del roliga saker dock, men samtidigt har jag lite utav en skrivspärr. Det är vissa saker som måste komma ut, men det blir bara tokigt hur jag än gör. Så det har inte kommit ut så mycket här. Lite trist eftersom jag gillar att kunna titta tillbaka på min Mides utveckling i kronologisk ordning.

När det var agilitytävlingar i Örebro åkte vi dit, bara ena dagen dock. Kände att det fick räcka. Min förhoppning om att överleva tävlingar lite bättre nu på ”hösten”, och därmed svalare, försvann rätt snabbt när solen värmde rejält redan på morgonen. Jag klarar inte av värme eller sol, vilket är lite lustigt för när jag var yngre klarade jag värme mycket bättre än kyla. Skulle inte vara dumt om det var så nu också, är det kallt är det bara ta på sig mer kläder.

Nåja, Mide klarar värme iaf, henne går det ingen nöd på. Inte heller denna gång. Dock blev det inga pinnar den här gången, det är så nära. Små, onödiga saker som är ivägen. Men jag är övertygad om att lite rutin kommer bota råd på saken. Jag är inte alls van vid Mide, hon reagerar sjukt fort. Om jag viftar med armarna reagerar Loke efter hindret, Mide gör det precis innan. Det var just såna saker vi missade på. Disk i ena loppet och en vägran i andra.

Underbar natur i direkt anslutning så vi tog två ordentliga promenader efter båda loppen. Nöjd två- och fyrbening!SAMSUNG

Jag är dock supernöjd! Inte bara med Mide utan med mig själv också. Jag orkar och klarar allt mer, vilket förstås känns fantastiskt! Dessutom är det himla roligt att åka iväg med bara Mide, hon är väldigt enkelt och lätt när inte resten av flocken är med och drar igång henne. Hon sov i trängseln, satt snällt uppbunden vid min stol under banvandringen och lyssnade jättefint på mig.

Nästa agilitytävling blir redan nu till helgen, här i stan då. Hoppas att vi kan vara på samma sida då 😉

Stora kameran hängde med och några bilder blev det, satt dock helt fel och hamnade med skuggan mot mig.

En yrvaken vovve ❤DSC_2867

ZZzzzz…DSC_2869

Ett par till bergers såg vi. Här Jomgarden’s Miilo.DSC_2889

(LMF) Vincent var där, men dem missade vi tyvärr. Det gick rätt fort mellan klasserna och de var precis efter oss. Light My Fire Qvarisso ”Wille” som är i klass 2 hann vi se däremot. Hos Wille bor även LMF Ico Kiki ”Love” som vi hälsade på. Väldigt trevligt, även om det bara hann bli en kort pratstund. DSC_2898-2 DSC_2909-2 DSC_2913-2

Ett Linköpingsekipage!DSC_2929

1 tanke på “Agilitytävling i Örebro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s