Pyrfection

Efter senaste tentan gick luften ur mig helt och hållet, har väntat och väntat på att den ska komma tillbaka. Men än väntar jag… Och jag är så trött. Snart borde det vända, bara lite till.

Idag träffade vi träningsgänget för certfika (tänk vilken tur jag har som har så duktiga träningskompisar), men inte förrän efter Mide, jag och Loke gått en promenad där vi blev uppätna av myggen. Måste se till att gå igenom förrådet av kylgel och myggmedel, ryggsäcken saknar båda delarna just nu.
Innan vi fikade tränade vi lite och jag passade på att gå igenom nästan alla moment i LK 1, vänsterfoten börjar sitta riktigt bra nu! Däremot har vi tappat lite i inkallningen, hon slarvar med ingången och dragit ner på tempot. Ska testa lite och se om vi kan komma tillrätta med det igen, har en liten tanke om att eventuellt starta i slutet av sommaren…

Något jag halvt hade glömt bort var att jag gjort en beställning på bokstavsarmband hos pyssliga Linnea. Funderade en del på vad jag ville ha för betydelsefullt ord, men kom inte på något som kändes helt rätt i magen. Bestämde mig till slut för ‘pyrfection’, som en rolig grej. Idag fick jag armbandet och det kändes bara så rätt, speciellt inför tävlingen imorgon. Har inte alls känt mig pepp eller sugen, men nu fick jag plötsligt lite energi och glädje. Klart vi ska tävla imorgon! Och vi ska ha roligt, tillsammans, för Mide är fantastiskt perfekt precis som hon är. Och så här i energifattiga tider behöver jag något konkret som påminner mig om det, de där mindre bra tankarna är svåra att sätta sig över annars.

Ibland är det små saker i vardagen som får stor betydelse. Min allra vackraste Mide, min pyrfection ❤

DSC_1660 DSC_1663 DSC_1674-2

3 tankar på “Pyrfection

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s