Nej

Dagen började med snö, och dagen fortsatte med snö, och dagen slutade med snö. Riktigt trist eftersom det bara är blaskigt och blött. Det ska vara vår nu liksom. Jag som hade tänkt ta ut kf-brädan på tomten så fort den torkade upp lite till, det lär nu dröja ett tag till. Nåja, vi har ingen tävling inplanerad än på ett tag.

Och Lokes knöl är lika stor som vanligt, men imorgon är det veterinärkontakt, hoppas på att de säger något vettigt då. Även om det förstås inte känns roligt att behöva söva honom, så känns det mindre roligt att ge honom medicin som inte hjälper.

Imorgon när jag vaknar hoppas jag att snön har smält bort att veterinären ringer tidigt under dagen.

Inte heller Mide tycker att det här är en bra dag; vilodag och kloklippning. Roligare kan man ha det tycker lillfröken som gör allt för att se så plågad ut som möjligt.P1030460

P1030462

Något som är roligt däremot är att jag förhoppningsvis hittat cykel! Det är väldigt svårt att hitta en mtb i min storlek, majoriteten av alla som cyklar i skogen verkar vara människor på 185+, men det är än svårare att hitta en som uppfyller en större del av mina krav. För en begränsad budget dessutom. Hade en på gång men där var jag för långsam, blev lite nedstämd ett tag men nu så. På fredag ska jag kika på den och om allt ser bra ut får den följa med hem.

Såhär tjusig ser den ut!Cykel

1 tanke på “Nej

  1. Ia

    Håller tummarna för tentor, cykel och Lokes knöl! Riktigt aprilväder fast det fortfarande är mars. Ska bli spännande att höra om ni kommer igång med mountbike, hur det går 🙂 Som alltid härliga bilder!. Gillar särskilt dom på fröken Mide, sovande på rygg och få klorna klipp, hahaha. Vilket lidande :-). Och lilla söta lammet Loke, han är också alltid så kramgo (bara man inte rör han). Kram, Ia

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s