Nu pustar vi ut för ett litet tag

En lite smått hektisk dag har nu äntligen gått till ända. Började morgonen med ett samtal till veterinären för att boka tid till krassliga Loke med knöl på halsen. För att sedan panika över att jag inte fick tillgång till kursmaterialet förrän 1,5 dag innan tentatillfället (som var idag). För att därefter panika ännu lite mer över att den enda veterinärtiden idag var strax efter att tentatiden börjat.

Men det gick bra till slut. 1 timma sömn inatt, en hel drös med timmar av korvstoppning, 55 minuters ordbajsande, några minuter tillgodo och snälla föräldrar som tog Loke och hämtade upp mig, en hund som inte alls har en elak knöl (tjoho!) och en väldigt uttråkad Mide är resultatet av dagen. Plus genomblöta kläder eftersom det naturligtvis spöregnade när jag trampade till skolan, som naturligtvis blev till uppehåll väl framme.

Det är inte ofta jag säger det här framåt kvällen, men nu ser jag verkligen fram emot att få lägga mig i sängen 😉 Att hunden med knölen är lite smått hög på smärtstillande och tror han är odödlig och full med energi, det får bli morgondagens problem. Likaså att den där svarta har haft tråkigt i två hela dagar. Precis som att hemtentan som ska vara inne på fredag får vänta tills imorgon på att bli renskriven.

Lilja har förstås varit med hela tiden, hon ska vara i knät till varje pris och har inget emot att jag lägger block på henne.P1030409

Mide hittade skönaste(?) stället att sova på.P1030410

För att kompensera Mide, och mitt samvete, lite fick hon en hel kyckling ikväll. Hon fick den lite halvfrusen eftersom hon har en tendens till att inhalera all mat, tänkte att det skulle få henne att knapra lite fint. Andra ben får hon halvfrysta, typ revben. Mide verkade inte tänka som jag, så nu ligger hon med spänd mage, som nog lider lite av brain freeze dessutom.P1030411

Gott tyckte hon det var dock!P1030418

1 tanke på “Nu pustar vi ut för ett litet tag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s