Omotiverad

Just nu är jag inne i en period där jag är knappt är motiverad till något. Det är helt och hållet stiltje. Och jag känner mig lite kaputt, allt mest kvittar eller gör varken till eller från.

Men så kan vi ju inte ha det! Därför har projekt Cykel börjat. Projekt Cykel går ut på att koppla ihop Mide och Fala och sätta båda framför cykeln. Men jag tänker mig att vilddjuret behöver lite träning i det. Cykel, Fala och Mide låter som en våldsam kombination, så vi tar det säkra före det osäkra och tränar i lite lägre hastigheter först. Ikväll var första gången och det gick strålande, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Fala knatade på men Mide blev lite förvirrad först över att hon hängde ihop med Fala. Mot slutet gick hon minst lika bra, lite mer träning så kan det nog bli riktigt bra!

Världens sämsta bilder, men eftersom jag är sådär fånigt stolt över min lilla svarta som bara förstår allt på en gång, så blir det bilder ändå.P1030032

Det gick fort och jag hade fullt upp med att hålla ordning och reda på mina egna fötter.P1030029

Ett till projekt som har startats är projekt Kontaktfält, en kort bräda är under tillverkning. Det är bara matta som saknas, men det får jag fixa i veckan. Den lilla svarta måste lära sig kf om vi ska kunna åka ut och tävla lite mer seriöst, samla pinnar och sånt där som riktiga agilityvovvar gör 😉 Har kikat en del på tävlingar men det känns väldigt tråkigt och oekonomiskt att åka bara för ett lopp, men vi vill ju åka så då måste vi se till att kunna tävla fler lopp!

Bräda och stegpinnar är iordningfixade, bara matta som behövs och så ska allt limmas på. Sedan ska det nötas, nötas och nötas.P1030036

Mide fick testa lite. Men det blev mest ”Matte, kolla vilka balla grejer jag kan göra med det här! Typ en miljard olika grejer, och på en och samma gång!”. Söt var hon dock 🙂P1030035

Ett sista projekt som har startats är projekt Börja läsa mer skönlitteratur. Jag älskar att läsa, särskilt fantasy, när jag var liten slukade jag bok efter bok (perfekt med en moster som hade rad efter rad av böcker att läsa 🙂 ). Nu blir det mest bara böcker till skolan, vilket är väldigt intressant, men det är långt ifrån lika avkopplande. Jag saknar verkligen att sjunka ner i en bra bok/serie och försvinna några timmar. Dock har jag numera väldigt svårt att verkligen sätta mig ner och koppla av, ljudbok är inte min grej heller, tvivlar dessutom på att min typ av böcker finns inlästa. Det går heller inte att komma ifrån att det är en speciell känsla med inbundna böcker.

Tanken är att ha som mål att 1/vecka sätta mig ner med en bok, hur länge spelar ingen roll, blir det bara 10 minuter är det helt okej. En form av beteendeaktivering tänker jag, typ. Har två böcker jag är halvvägs genom, inte lyckats fastna i någon direkt, men de två måste bli klara innan jag ger mig i kast med The Lies of Locke Lamora som jag blivit nyfiken på.

2 tankar på “Omotiverad

  1. Ia

    Moster lånar numera mest på bibban och läser, bokhyllorna hemma är fulla…. Jag kan rekommendera Divergent av Veronica Roth, liknar Hungerspelen men ändå inte! Kommer som film i mars :-). Du får titta över och låna lite böcker, passa på att ta en tur på himmelstalundsfältet.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s