Mer mat!

Det var några mycket nyfikna och hungriga hundar som mötte mig i ytterdörren när jag kom hem från affären. Med mig hade jag nämligen en hel del kött! Försöker läsa på om BARF, men det är inte helt lätt att urskilja de olika spåren och sedan välja ett. Nu kommer jag nog, som sagt, inte att börja BARFa, men eftersom Loke får en hel del kött och ben måste den delen han faktiskt får vara i någorlunda balans. Jag tänker så iaf. Om vi säger att han får 50/50 så är det nog bättre att det blir lite fel på 50 än på 100. Mide får också en del kött, om än inte lika mycket eftersom hon får en del torrmat som träningsgodis.

Köpte idag nötlever, grisfötter, kycklinglever, kycklinghjärta och fläskkotlett, allt som allt kostade det 122:- och jag misstänker att det kommer att räcka väldigt länge till lilleman. I lagret här hemma finns även kycklingvingar och fläskben, allt är förstås svenskt. Tyvärr finns inte City Gross här i stan, ser ut som att kan dröja innan det kommer någon. Det verkar annars vara en av de bättre affärerna när det gäller utbud.

Mycket gott, hälsar Loke! Även hans mage, som förut kunde krångla en hel del. Hans aptit och mage är bättre än vad de någonsin varit, så roligt att se!P1020938 P1020936

3 tankar på “Mer mat!

 1. LindasHundliv

  Skulle inte Citygross öppna i Linkan? Har för mig att jag läste nåt om det…
  Jag skulle vilja barfa, men tycker det är alldeles för bökigt och stökigt att hålla på med, men det är det förmodligen inte när man väl kommit in i det!

  Svara
  1. Leona Örtenberg Inläggets författare

   Hörde något om det också, men tror inte det var förrän -15 😐
   Håller med dig, det låter väldigt krångligt att helbarfa. Fast mest tycker jag nog det är läskigt. Första gången hundarna fick ben som de kunde äta upp var jag helt övertygad att de skulle dö och får tarmstopp. Men än har det gått bra 🙂 *peppar peppar*

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s