Det där med grannar…

Det där med grannar tycker inte Mide är alltför nödvändigt, förutom när det går att skälla på dem. Vilket jag inte tycker är helt okej, men ibland är den där flockmentaliteten väldigt stark. Mide är fullständigt övertygad om att Lokes glada bjäbbanden egentligen är vrålvaktande, och självklart kan hon agera backup!

Nåja, nu har vi tur med grannarna för de verkar inte störa sig så mycket, dessutom gör vissa andra rätt mycket ljud de också. Några grannar verkar nästan uppskatta att våra hundar hörs och syns mycket, vovvarna håller tjuvarna borta.

Något som är bra med grannarna, enligt Mide, är när grannbarnen råkar få över sina bollar till vår trädgård. Då blir man glad!

(Ja, barnen får tillbaka sina bollar. Men jag har inte hjärta att neka Mide lite lek, hon blir så himla glad. Och ja, hon har en egen fotboll, men den är inte lika rolig.)

2 tankar på “Det där med grannar…

 1. emelie

  söt! Bengt älskar också bollar. Grannen har två pojkar och det kommer många bollar över på vår tomt, dom kastar vi dock inte tillbaka 😉 dom får hämta själva eller så får bengt dom efter några dagar.

  Svara
  1. Leona Örtenberg Inläggets författare

   Att Bengt gillar bollar tvivlar jag inte på, kommer ihåg hur hans boll på träningen i höstas såg ut 😉
   Tror inte att barnen vågar gå in och hämta själva här… 😛

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s