Från vinter till sommar

Enligt meteorelogerna är nu lågtrycket från Arktis på väg att ersättas av ett högtryck från Atlanten, om jag har förstått det rätt. Vilket innebär att det ser ut såhär på yr.no, iaf när jag tittade idag:

Vädret

Lite regn mot slutet av den här veckan och inte heller fullt så varmt, men sen så! Känns lite konstigt att gå från ett par grader till 18 på en vecka, men jag tänker inte klaga. Fast det hinner nog ändra sig…

Idag blev det en skön promenad i Tinnerö, nu är det definitivt mer barmark än snö där, iaf vid de ställen som jag och vovvarna traskade på. Tre timmar var vi ute, Mide är som vanligt inte ett dugg lugnare efter än innan, men lite agility gör henne helt slut 😉 Det är himla härligt att se hundarna njuta av barmarken, nu kan de verkligen ösa på utan att hindras av snön. Men nästa vecka kommer bli ännu mer härlig, förhoppningsvis är det så varmt att vi kan vara ute ännu längre än idag 🙂 Dessutom har gräs börjat kika upp på tomten, så snart kan vi börja köra agility lite smått här hemma.

Mide hälsar att det är sommar nu, för nu kan man bada och simma 😉SAMSUNG

Underbara skog!SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

Alldeles strax ska vi klura lite på vårt htm-program, jag behöver nog torrgå en hel del. Mide är strålande duktig men jag blir alldeles förvirrad av att hålla koll på mig, hunden, vad jag ska säga och hänga med musiken. Men någon gång ska vi få ihop ett program! Fast en liten (rätt stor) del av mig inser ju att om vi aldrig får klart något program så kan vi ju inte tävla, och det är ju rätt bra, för då slipper jag bli så nervös för det.

I helgen blir det agility på lördag och viltspår på söndagen, nu är säsongen verkligen igång på riktigt! 🙂

2 tankar på “Från vinter till sommar

  1. Ulrika Örtenberg

    På bilderna ser det faktiskt ut som vår 🙂 och vi får hoppas på värmen…snart så!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s