Året 2012

Nu börjar det poppa upp årsresuméer och mål inför det kommande året, så det är väl dags att jag gör något sånt också. Jag gillar inte att ha resultatmål, men jag gillar att ha mål, så det enda målet för 2012 var:

  • Ha roligt!

Och det tycker jag vi har lyckats alldeles ypperligt med! Under året har Mide utvecklats mer än jag någonsin hade kunnat drömma om, en efter en har pusselbitarna fallit på plats.

Lilla Loke ingick i det målet också förstås, inte bara Mide. Loke har fått hänga med på allt som har varit möjligt och vi har verkligen blivit en fin flock. När vi är ute på promenad kan jag verkligen känna den där harmonin, och det är alldeles underbart!

Istället för att skriva om allt vi har gjort och hunnit med under året så får varje månad representeras av en bild från ett speciellt tillfälle som sticker ut lite extra.

Januari – Min födelsedag var alldeles perfekt, förmiddagen spenderades ute i skogen tillsammans med hundarna och korv. Hemma åt vi i familjen gott och under kvällen tittade på film och åt god glass.

Februari – Sakta men säkert började Mide visa sitt rätta jag, goa hund!02 - Februari

Mars – Årets första tur till Gölen!03 - Mars

April – Våren förgylldes av flera fina turer i skogen, både två- och fyrbenta fick korv förstås!04 - April

Maj – Jag behöver nog inte säga mer än Gotland – så många minnen och händelser. Rabbisar, klättrande i klippor, badande Mide, stugan, ostört läge, osv…05 - Maj

Juni – Skogen utforskades och vi hade det alldeles perfekt ute på våra små äventyr.

Juli – Så mycket tid som möjligt spenderades utomhus, vilket både hundarna och jag trivdes med.07 - Juli

Augusti – Mide och jag sov utomhus och vandrade, något Mide klarade bättre än jag 😉08 - Augusti

September – Flocken Normal började inse vikten av att gå sina egna vägar och att uppskatta de små stunderna i vardagen.09 - SeptemberOktoberNär den vackra hösten kom såg vi till att njuta så mycket som möjligt av den.10 - Oktober

November – Mide lekte med Kaos – Mide skaffar kompisar…? 😉11 - November

December – Fina vinterdagar gjorde den ena promenaden mer magisk än den andra.12 - December

Insåg att det var alldeles för svårt att välja bara en bild för varje månad, vi har haft så många fina stunder under det här året. Så många stunder av tystnad och stillhet i skogen. Så många fina stunder på träningsplan där vi har samarbetat och allt bara har flutit på. Så många minnen från alla äventyr vi har hittat på, där Mide och Loke har fallit in naturligt i sin roller. Stunder som verkligen har krävt att jag har kunnat lita på hundarna, och där hundarna gör exakt det som krävs av dem.

Trots att 2012 inte har bestått av en enda stor positiv glädjevåg så skulle jag nog vilja påstå att det har varit ett bra år där många nya insikter och erfarenheter har tagit sin plats.

9 tankar på “Året 2012

    1. Leona, Loke och Mide Inläggets författare

      Tack, gillar den också. Det var när det var sådär superkallt ute. Det var helt stilla, inte en enda människa träffade vi och allt var sådär krispigt och bara underbart vackert 🙂

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s