Mysig novemberdag

Idag ägnade vi oss åt det här i tre timmar:

 

Som tur var så var det inte fullt så snårigt överallt, det räcker med att det är kuperat 😉 Men det känns riktigt skönt i benen nu. Till och med Mide är rätt nöjd efter en sån här promenad. Jag är väldigt imponerad över Loke som tuffar på så bra, inte en enda gång gnäller han över terrängen eller ber om hjälp. Inte ens när vi ska över breda diken som dessutom är djupa (han simmar inte), försöker jag då lyfta honom blir han förnärmad och hoppar över själv.

Vi såg massvis med rådjur i skogen, både döda och levande, eller ja, jag och Fala gjorde. Loke och Mide är inte så intresserade av sånt där. Vi såg en (levande) bock med stora ståtliga horn, och massvis med poop. Mide mest rullar sig i sånt, mumsa lite kan hon tänka sig också.

Och så såg vi något konstigt (visserligen är det väl inte helt okonstigt att stöta på hela döda bockar, men det känns som att det hör hemma i skogen ändå), mitt i skogen låg det massvis med rovor som var instängslade. Jag kan verkligen inte komma på en enda anledning till varför man förvarar(?) sånt i skogen :S

Och som vanligt när vi är ute hände det massa annat också, bland annat trillade jag i sjön med benet, så nu tänker vi bara ta det lugnt resten av kvällen. Men jag är riktigt stolt över Mide, hon är så galet enkel att ha med på skogspromenader, det är så att jag måste nypa mig i armen!

Brasa, gott fika, vovve bredvid, surfplatta som får agera läsplatta, det här kommer nog bli en mycket bra kväll.

Katten är förstås med också, hon ligger alltid så nära brasan som möjligt.

4 tankar på “Mysig novemberdag

 1. Ulrika Örtenberg

  Mysig dag i november! Förstår inte det där med äventyr…har vi någonsin haft en lugn promenad? 😉

  Svara
  1. Leona, Loke och Mide Inläggets författare

   Tänkte också på om det användes som mat till djuren i skogen, men varför ha stängsel runt? :S En gigantisk åtel kanske…?
   Det var lite äckligt faktiskt, den hade dessutom legat ett tag, ögonen var borta *uääk* Vad som var märkligt var att den låg bara ett par meter från en foderplats, där det även fanns en tappad handske (handske av sån typ som abetare har). Så någon (skogsarbetare) måste ju ha sett den men bestämt sig för att lämna kvar den vid foderplatsen :S

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s