Fin kväll

Det är inte bara morgnar som kan vara fina, kvällar kan vara fina också. Fast så länge jag är med mina fyrbenta så kan nog egentligen vilken tid som helst på dygnet vara fin. Igår blev det inte så mycket träning för huvudet, men det blev desto mer för kroppen. Vi började med att gå milen, fast vi gick egen variant så det blev lite mer. Lilleman var såklart med och han var lika pigg i slutet som i början 🙂 Alla hundarna fick skritta 2 x 5 min också. Mide skrittade i onsdags och fredags förra veckan, i helgen och i måndags gjorde vi inte mycket träningsmässigt, i tisdags blev det 1 x 5 min och så igår. Ska bli kul att se om det ger något!

Efter promenaden åkte vi till en sjö för att simma och svalka oss lite. Riktigt mysigt var det! Vattnet var varmt och alla hundarna var så fina och nöjda. Till och med Loke simmade lite, Fala sprang vid kanten och jagade pinnar, Mide simmade förstås massvis. Hade egentligen bara tänkt att vi skulle doppa oss en kort stund, men vi stannade i över en timme, skönt! Fast jag hade inga badkläder med mig, det får jag se till att ha nästa gång.

Ett av våra skrittställen, högt gräs behövs, annars bulldozar sig Mide bara igenom med sin passgång.

Fala tycker vatten är KUL!

Mide gillar att simma efter pinnar, men hon värdelös på att komma in med sakerna. Till förra sommaren köpte jag en flytande kong, glad i hågen kastade jag i den långt, Mide hoppar i och tar den, halvvägs in släpper hon leksaken och vägrar komma in med den. Jag fick vackert blöta ner mig och hämta den. Sedan dess får hon bara ha pinnar och billiga leksaker i vattnet, känns lite väl att kast bort en 200-kronors-leksak varje gång vi ska bada…

Skitigt och nöjd kille! Väl hemma var han riktigt pigg och tog ett varv med sina leksaker, himla skönt att se honom så glad och energisk! För några månader sedan hade han blivit helt slut av att bara gå milen.

3 tankar på “Fin kväll

 1. Ulrika Örtenberg

  Härlig kväll! Det gäller att bunkra minnen till mörka vintern 🙂 Tack för att du tog med Fala!

  Svara
 2. Ann-Sofie, Pascal & Kaos

  Jag är glad att mina hundar kommer in med saker igen 😀 Och att Pascal kan ta dirigeringar, för ibland kastar jag ju helt galet och hundarna hittar den inte alls…

  Svara
 3. Ann-Sofie, Pascal & Kaos

  Fast jo då, ibland har jag fått lov att stå och vänta till vågorna behagar föra med sig sakerna så att jag kan ta dem 😉

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s