17 månader

Idag är Mide 17 månader! En månad kvar nu… Fast det känns rätt okej, jag kommer ju inte köra officiellt med henne förrän vi är redo för det. Nu ska vi bara ha roligt och njuta av tillvaron 🙂 Vågen visade på 13,5 kg, och det tycker jag känns överensstämmande med verkligheten, hon har blivit lite mer slimmad den senaste tiden. Mätte henne med en vanlig tumstock också, och jag får henne till 44-44,5 cm, när hon står avslappnat och normalt. Spänner hon sig vågar jag knappt titta på tumstocken för då är hon en bra bit över 45. Häromdagen hade vi träning tillsammans med Linnea och Ann-Sofie så då passade jag på att få en uppställningsbild, Linnea knäppte bilden och Ann-Sofie såg till att hon stod fint. Såhär blev resultatet och jag tycker hon är riktigt fin numera:

Dagen till ära låg det ett brev från SKK i brevlådan dessutom, B/B blev det!

Träningen häromdagen blev filmad också, hon var jätteduktig men kändes lite seg. Inte slö, men inte riktigt på hugget så som hon brukar vara. Men det var rätt varmt, vilket Mide nog inte är van vid. Dessutom hade vi ju dagen innan varit ute en lång runda i skogen, och hon är inte så gammal än, vilket är lätt att glömma bort ibland. Hon har ju inte hunnit bygga upp uthålligheten på samma sätt som Fala har gjort. Förra sommaren var hon ju bara bebis så det är inte förrän nu hon vänjer sig vid längre rundor i varmare väder.

Så därför har vi tagit det väldigt lugnt de senaste dagarna, vi ha promenerat lite och varit ute på tomten, men inte så mycket mer än det. Igår var det 20 grader i skuggan…

Kolla in svängen vid 4:11. Den är jag riktigt nöjd med, speciellt med tanke på att jag inte har orkat lägga tid på att lära henne ett verbalt kommande för tillbakasvängar.

I tisdags var vi på freestyletävling, jag funktionärade och Mide hängde med, hon var jätteduktig men hon tyckte det var vaaarmt!

2 tankar på “17 månader

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s