Viltspårande, lydnadstittande och agilitybilder

Idag har Mide fått ett viltspår som var ungefär 400 meter långt, inte så mycket blod och liggtiden var ett par timmar. Terrängen växlade en hel del och det var rätt mycket kringelikrok. Tanken var att se om det förra spåret bara var en slump eller om hon faktiskt har lärt sig något, därav att det inte var så långt. Men hon var så duktig så, lite hetsigare än förra gången, men helt klart lugnare än vad hon har varit tidigare, finaste vovven!

Medan spåret fick ligga och dra sig ett tag så var Mide och jag och tittade på Kaos och Ann-Sofie som tävlade lydnad. Jag fick uppdraget att filma och Mide stod för bakgrundseffekterna i form av rapljud 😉 Duktigaste Kaos och Ann-Sofie fick ihop jättefina poäng som räckte så långt som till vinst och 1:a pris! 🙂 Det är verkligen inte illa med tanke på att domaren var Anders Svensson som inte är generös med poängen direkt. Fast lite väl lågt på inkallningen tycker jag det blev… Stort grattis till Ann-Sofie och Kaos!

Linnea fotade från agilityträningen tidigare i veckan och här är de på lillskrutten. Hon är verkligen vacker! Om man bortser från öronen som fladdrar rakt upp i himlen på sista bilden 😉

Imorgon är det dags för Skogen och yr.no visar på fint väder, ska bli skönt att få andas lite riktig skog igen! 🙂

1 tanke på “Viltspårande, lydnadstittande och agilitybilder

  1. Ulrika Örtenberg

    Vilken dag! Inte undra på att vi är trötta 🙂 Och lillfia utmärker sig som vanligt 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s