Höftröntgen

I torsdags var det dagen med stort D för Mide, nämligen höftröntgen. Det var med väldigt blandade känslor jag åkte till veterinärkliniken på morgonen, dels väldigt nojig över vad resultatet skulle bli, men samtidigt såg jag fram emot att få veta vad hon faktiskt har för höfter och därmed vilket utgångsläge vi har.

Såhär ser hennes höfter ut:

Och hu vad jag har stirrat på bilden. Bilden skickades förstås direkt till bästa Ann-Sofie som har sett en hel del bilder och är expert på att lugna ner hispiga ägare 😉 Jag satt och jämförde med alla bilder jag kunde hitta på nätet också, och det enda jag kom fram till var att hennes vänstra ser okej ut och att den högra ser knasig ut. Slängde iväg bilden till uppfödaren, som också har sett en hel del bilder, och hon uppmärksammade mig på att benen ju inte är alldeles raka. Eventuellt att de var så pass sneda att SKK inte skulle godkänna bilden… Men bästa uppfödaren lugnade ner mig lite och sa att de såg fina ut och att knasigheten vid högra höften beror nog på att hon inte ligger helt rakt.

Jag hade räknat med ett samtal till SKK på måndag för att höra vad de tyckte om bilden, och eventuellt ett samtal till kliniken för omröntgen. Men eftersom jag inte kunde hålla mig från att kolla Hunddata stup i kvarten ändå så kollade jag när jag kom hem idag. Och döm min förvåning när resultatet redan har kommit in på Hunddata! Hon röntgades i torsdags, veterinären mejlade dem samma dag, SKK får bilderna och läser av dem och på lördag förmiddag/lunch är Hunddata uppdaterat! Det kallar jag snabbt! Av SKK dessutom! Allt som allt 2,5 dagar! Jag hade räknat med en vecka liksom, men jag klagar inte 😉

Och såhär blev resultatet:

Min bästa och allra vackraste Mide! ❤

3 tankar på “Höftröntgen

  1. Ulrika Örtenberg

    Så härligt!! Men jag var aldrig orolig heller 🙂 Bästa Mide går från klarhet till klarhet i det mesta 🙂

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s