Backa slalom

Igår hade jag tentaskrivning så idag har alla rutiner återgått till det normala, och det kunde inte ha blivit bättre, skinande sol och varmt har det varit idag! Loke var överlycklig och sprang så det skvätte i ansiktet på honom 🙂 Kanske bör nämna också att Loke inte gillar att blöta tassarna och undviker vatten i största möjliga mån, han är lite fin i kanten sådär.

Under veckan har hundarna fått ha lite halvt tråkigt medan jag har pluggat, promenader har vi gått men inget jätteavancerat. Tränat har vi också gjort, i tisdags var vi på klubben och hade nog vårt sämsta agilitypass hittills. I torsdags åkte jag till klubben igen, då hade jag hunnit fundera lite och vi fick till ett riktigt, riktigt bra pass. Loke fick springa pensionärsagility och Fala fick träna raksträckor och slalomingångar. Alla var superfina! Imogron blir det agility igen, längtar!

Under veckan har vi klickat en del och Mide verkar äntligen ha greppat backa helt! Hon blir inte så frustrerad av att följa min hand numera, fast bästa fungerar det om jag bara står stilla och hon får pyssla själv. Mide i ett nötskal… 😉 Jag försökte få bildbevis på det men det blev mest bara suddigt och Mide blev som en svart klump… Vi har fortfarande lite kvar att finslipa, men det är roligt att det går framåt. Backa slalom har verkligen varit det svåraste tricket hittills, det mesta brukar gå på ett pass att lära henne. Fast då har jag bara shejpat förstås.

1 tanke på “Backa slalom

  1. Ulrika Örtenberg

    SötLoke 🙂 Och du och Mide är så duktiga – jag blir imponerad varje gång jag ser något trick, hur fasicken GÖR DU?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s