Årets första bad

Igår tog Mide sin första simtur för året, 3 grader varmt och hela hon plumsade i, det var en väldigt lycklig hund som kom upp! 🙂 Ända sedan isen började smälta lite grann har Mide gått ner i varenda bäck, sjö, damm och alla andra möjliga ställen där det kan finnas vatten. Men det har inte varit tillräckligt djupt för att hon ska kunna simma, men idag hittade hon äntligen ett litet vattendrag där hon fick plats! Som tur är blir hon inte så blöt och hon torkar fort, fast det hjälper inte mot fukteksemen dock… Nu är hon inne på sitt fjärde för det här året. Misstänker att Mide inte kommer att vara så snygg i slutet av sommaren 😉 Fästingarna har börjat komma också, och Mide får mängder med fästingar trots halsband.

En underbar promenad hade vi, både för tvåbenta och fyrbenta. Hundarna hade dock lite väl mycket spring i benen i början men mot slutet landade de lite på jorden och tog det liiiite lugnare iaf.

Loke fick dock stanna hemma, även om han ville följa med så känns det inte jättebra att han ska springa runt med stygn och sår i skogen. Veterinären har iaf gett klartecken till att han får röra på sig så mycket som han vill och orkar 🙂

”Jag kan vara här…

…och jag kan simma här…

…och så kan jag vara här…

…och så kan jag vänta här på dem långsamma tvåbeningarna…

…och här kan jag med vara…

…men för det mesta är jag ända häääär borta!”

1 tanke på “Årets första bad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s